Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، خانه‌ی ابتهاج در میدان فردوسی، پس از مهاجرت او به آلمان، به اداره‌ی سیمان تهران فروخته شد. این خانه به دلیل وجود درخت ارغوان، در ۲۶ آبان ۱۳۸۷ در سازمان میراث فرهنگی به ثبت ملی رسید.

ابتهاج زمانی که در زندان بود،‌ شعر معروف ارغوان را سرود و این شعر با خاطرات این خانه گره بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارغوان! شاخه‌ی همخونِ جدا مانده‌ی من
آسمانِ تو چه رنگ است امروز؟
آفتابی‌ست هوا؟
یا گرفته‌ست هنوز؟‌

بیشتر بخوانید: هوشنگ ابتهاج درگذشت | پایان یک قرن شاعری

                     وصیت ابتهاج (سایه) درباره محل دفنش

سایه در خاطرات خود در مورد این خانه گفته بود:« وقتی خانه را فروختم، قرار شد هر وقت قبض آب و برق و تلفن آمد، بروم و پرداخت کنم. یک روز رفتم آنجا. سرم را انداختم پایین! خانه را بلد بودم! یک نفر گفت کجا؟ ابر اندوهی در من پیچید! آه در خانه خود بیگانه‌ام! نتوانستم که بگویم دلم اینجا مانده ست! من پی گمشده‌ام آمده‌ام! ارغوانم را می‌خواهم! رفته بودم پول برق و تلفن را بدهم! گفتم آقای فلان! گفت: از پله برو بالا. دست چپ. در سوم. زیر لب گفتم: این اتاق پسرم کاوه ست! آن سوی پنجره وای! ارغوان داشت نگاهم می‌کرد...»

کد خبر 696985 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها شعر و شاعر خبر مهم هوشنگ ابتهاج - سايه تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شعر و شاعر خبر مهم هوشنگ ابتهاج سايه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۵۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاد مسعود اسکویی نقش الگوسازی داشت

حمید شاه‌آبادی معاون صدای سابق رادیو درباره ویژگی استاد اسکویی گفت: رسانه یک ویژگی خاصی در الگو پروری دارد و کسی که در رسانه کار می‌کند اگر توجه داشته باشد که ده‌ها، صد‌ها، هزاران نفر روش او را می‌بینند، رفتار و منش او را می‌بینند و در موقعیت‌های مختلف کنش‌های او را می‌بینند در برد و باخت یک ورزش از او انعکاس و واکنش می‌بینند احساس می‌کند که او امروز فقط خودش نیست بلکه آنچه که عمل می‌کند نقش الگو سازی دارد.

وی ادامه داد: استاد اسکویی در کنار تجارب، شخصیت دوست داشتنی، توانایی و مهارت ویژه خودش به این نکته توجه داشت که وجودش برای یک جمع بزرگی مثل خانواده رادیو در این مجموعه اثر گذار باشد.

معاون سابق عنوان کرد: استاد این موضوع را به جمع دوستان خود آموخت و امروز نسلی که در رادیو هستند و کسانی که او را درک کردند و این رفتار و اخلاق را دریافته‌اند و امیدوارم ادامه دار باشند.

شاه آبادی درباره خاطرات مرحوم اسکویی بیان کرد: خاطرات زیبا و دوست داشتنی از استاد دارم به خصوص اولین برخورد‌ها که با آقای اسکویی برای حل مشکل رادیو ورزش دارم و نشست‌هایی که برای اعزام‌ها و موضوعات مختلف داشتیم همه آنها خاطرات ماندگاری در ذهن من ثبت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • فیلم/ جنگ سایه‌ها بین ایران و اسرائیل
  • فرار زن جوان از دست مرد شیطان‌صفت | مرا به بیابان‌های اطراف شهر کشاند و...
  • روایت دختران حاج قاسم از اصفهان تا خانه پدری
  • استاد مسعود اسکویی نقش الگوسازی داشت
  • «عیسی بخشی» در خانه ابدی آرام گرفت
  • ملتهب شدن اوضاع کرانه باختری در سایه حمله مجدد نظامیان صهیونیست
  • هنرمند پیشکسوت خراسان شمالی به سوی خانه ابدی بدرقه شد
  • یادآوری خاطرات با نسخه بدنساز داستان اسباب بازی ها(عکس)
  • روایت شهادت بانوی پاسدار و فرزندش توسط منافقین
  • اعتراف ستاره سابق لیورپول: همیشه مضطرب بودم